You are currently viewing Sådan klæder du dig både varmt og smart på til jul

Sådan klæder du dig både varmt og smart på til jul

Den bedste danske jul er en hvid jul! Dette betyder dog også, at det hurtigt kan gå hen og blive meget koldt. Hvad end man planlægger at besøge familien, købe julegaver i Magasin, at tage til julefrokost med vennerne, eller man skal afsted til det eventyrlige julemarked i Tivoli, så skal man klæde sig varmt på. Der er dog ingen grund til, at man skal vælge mellem at være varm og se smart ud – tværtimod. Læs med her og få de bedste tips til festligt og varmt juletøj.

Gå med flere lag

Stort set alle smarte juleoutfits vil se endnu flottere ud, med en blazer eller en julesweater udover. Både kjoler, nederdele, bukser og skjorter kan med fordel sættes sammen med enten en blazer eller en julesweater. På den måde er man klar til fest og samtidig pakket godt ind, klar til de kolde vejrforhold. Derudover kan man investere i tykke strømpebukser, leggins, tørklæder og smarte uldhuer, for et fuldendt og tilpas varmt julelook. Der findes en lang række fantastiske mærker i Danmark, hvor man kan købe flotte blazere og sweatre af høj kvalitet, herunder:

  • Bruuns Bazaar
  • NA-KD
  • H&M
  • Ganni
  • By Malene Birger

Derudover er der en lang række online forhandlere, der sælger mange populære udenlandske mærker som Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, der især er kendt for deres varme striktrøjer i flotte juledesigns. Husk dog altid at læse kundeanmeldelser igennem fra andre på sider som danske Reviewsbird, så du kan sikre sig, at du køber til af høj kvalitet, med gode leveringstider og servicevilkår.

Vælg smarte støvler og gummistøvler

Det ville være skønt at have høje hæle og en lille kjole på til julefrokosten, men det passer ikke så godt i Danmark. Støvler derimod, vil holde dig både varm og tør, når du står udenfor og mærker den kolde danske luft, mens du nyder julelysene og atmosfæren. Derudover kan man købe moderigtige og smarte gummistøvler fra Ilse Jacobsen, som er blevet populære både i Danmark, samt mange andre steder i verden. De moderigtige gummistøvler kan bæres sammen med stort set alt; julekjoler, nederdele, buksedragter og meget andet. Kun din fantasi sætter grænserne!

Tilføj nissehue og uldhandsker

Med en sjov nissehue, i en flot rød eller grøn farve, kan du yderligere tilføje varme og fest til dit juletøj. Den er en vigtig del af den danske kultur, og man ser ofte både mænd og kvinder med nissehuer på til julefrokoster. Nissehuen sender et budskab om, at du er klar til at have det sjovt og parat til at nyde julens fester og begivenheder. Hvis du derudover tilføjer et par uldhandsker, giver det et ekstra lag beskyttelse udendørs og en ekstra mulighed for, at tilføje lidt mere sjov og farve til dit juletøj.

Julen er en fantastisk periode i Danmark, og vi lader absolut ikke det kolde vejr afskrække os fra at se smarte ud. Som de fleste af os ved, så er der ikke noget, der hedder dårligt vejr, der er kun noget, der hedder forkert påklædning!